CLOUD LØSNINGEN DU SELV HAR KONTROL OVER

Har I behov for en server, og vil I gerne slippe for store investeringer i server hardware, software og serverrums faciliteter samt løbende udgifter til energiforbrug, vedligeholdelse og backup? Med hosting hos ITAGIL kan alt dette lejes for en billig fast månedlig pris.

 

MED CLOUD HOSTING LEVERET AF ITAGIL FÅR DU:

  • Lav månedlig omkostning
  • Backup inkluderet
  • Ingen vedligeholdelse
  • Garanteret driftssikkerhed af ITAGIL
  • Uovertruffen fysisk sikkerhed
  • Fordelagtige licenspriser
  • Nyeste teknologi
  • Sikker Cloud Hosting!

 

ITAGIL – DIN PARTNER INDEN FOR HOSTING

Hos ITAGIL leverer vi forskellige former for hosting-løsninger til vores kunder. Herunder Windows 2019, Windows 2012 R2, Windows Server 2016,  Microsoft SQL, Microsoft Exchange, Terminal server/Remote Desktop Server, Citrix m.fl. og vi kan fortsat hjælpe med Windows 2008 R2.

Vi har mange års erfaring inden for hosting og stor ekspertise med drift af både simple og store komplicerede hosting løsninger. Vi tilbyder 24/7/365 monitorering og overvågning af dine systemer i vores fysisk sikret datacenter. Alt hosting hos ITAGIL bliver replikeret mellem 2 geografisk separate lokationer, således at vores hostede løsninger er sikret mod lokale nedbrud.

 

STANDARD HOSTING
I en Standard hosting løsning ligger jeres data i vores datacenter, men I tilgår det, som om det ligger i jeres eget interne netværk. Jeres medarbejdere vil også nemt kunne logge ind eksternt fra og arbejde med virksomhedens data, fx fra en hjemmearbejdsplads eller på farten med en laptop.

Der medfølger et Active Directory, som giver mulighed for profilstyret adgang til jeres data og generel opsætning af brugerrettigheder.

De økonomiske omkostninger ved denne type af hosting bliver holdt nede, da ressourcerne i løsningen primært bruges til at give adgang til data og gemme data, men det er på bekostning af den fleksibilitet, der opnås ved nedenstående hosting eksempel – Remote Desktop hosting. 

STANDARD HOSTING PRISER
(estimat)
10
TOTAL 

 

Remote Desktop hosting
I en Remote Desktop hosting løsning hos ITAGIL er jeres medarbejders skrivebord samt de applikationer og den data, I gør brug af i virksomheden, hosted på virtuelle servere i vores datacenter. Det er disse servere, som udfører arbejdet, når I bruger virksomhedens applikationer, ikke jeres lokale computere. Derfor skal der tildeles flere hosting ressourcer til denne løsning i forhold til Standard hosting, men jeres lokale computere kan skaleres tilsvarende ned.

Der medfølger et Active Directory, som giver mulighed for profilstyret adgang til jeres applikationer og data samt generel opsætning af brugerrettigheder.

Remote Desktop hosting er en centraliseret løsning, hvor man, uafhængigt af ens lokation og af hvilken computer man har til rådighed, blot med en internetforbindelse vil kunne tilgå sit hosted skrivebord og arbejde med virksomhedens applikationer og data. Dermed giver Remote Desktop hosting hos ITAGIL jer fleksibiliteten til selv at vælge, hvordan I ønsker at arbejde.

 

REMOTE DESKTOP PRISER
(estimat)
10
Total DKK

 

 

Hvorfor vælge Cloud hosting fra ITAGIL?
Når du vælger hosting leverandør, er driftssikkerhed den absolut vigtigste faktor. Hos ITAGIL kan vi tilbyde 99,7% oppetidsgaranti på alle vores hosting løsninger, som desuden kan tilpasses 100% til jeres behov. Vi samarbejder med landets største ISP´er (internetformidlere) og kan derfor sikre, at I får den optimale forbindelse til jeres hosting løsning.

 

Vi tilbyder jer driftssikker hosting til priser og betingelser, som vores konkurrenter fortsat har svært ved at være med på. Mere end 98% af vores kunder er yderst tilfredse med ITAGIL’s service og siger bl.a., at vi er effektive, professionelle og leverer høj værdi i forhold til omkostningerne.

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.