CLOUD HOSTING – LØSNINGEN DU SELV HAR KONTROL OVER

Har I behov for en server, og vil I gerne slippe for store investeringer i server hardware, software og serverrums faciliteter samt løbende udgifter til energiforbrug, vedligeholdelse og backup? Med hosting hos ITAGIL kan alt dette lejes for en billig fast månedlig pris.

 

Med Cloud hosting leveret af ITAGIL får du:

  • Lav månedlig omkostning
  • Backup inkluderet
  • Ingen vedligeholdelse
  • Garanteret driftssikkerhed af ITAGIL
  • Uovertruffen fysisk sikkerhed
  • Fordelagtige licenspriser
  • Nyeste teknologi
  • Sikker Cloud Hosting!

Gå til priser for at få et estimat på, hvad hosting koster hos ITAGIL.

 

ITAGIL – DIN PARTNER INDEN FOR HOSTING

Hos ITAGIL leverer vi forskellige former for hosting-løsninger til vores kunder. Herunder Windows 2008 R2, Windows 2012 R2, Windows Server 2016, Microsoft SQL, Microsoft Exchange, Terminal server/Remote Desktop Server, Citrix m.fl.

Vi har mange års erfaring inden for hosting og stor ekspertise med drift af både simple og store komplicerede hosting løsninger. Vi tilbyder 24 / 7 / 365 monitorering af dine systemer i vores fysisk sikret datacenter. Alt hosting hos ITAGIL bliver replikeret mellem 2 geografisk separate lokationer, således at vores hostede løsninger er sikret mod lokale nedbrud.

 

STANDARD HOSTING

I en Standard hosting løsning ligger jeres data i vores datacenter, men I tilgår det, som om det ligger i jeres eget interne netværk. Jeres medarbejdere vil også nemt kunne logge ind eksternt fra og arbejde med virksomhedens data, fx fra en hjemmearbejdsplads eller på farten med en laptop.

Der medfølger et Active Directory, som giver mulighed for profilstyret adgang til jeres data og generel opsætning af brugerrettigheder.

De økonomiske omkostninger ved denne type af hosting bliver holdt nede, da ressourcerne i løsningen primært bruges til at give adgang til data og gemme data, men det er på bekostning af den fleksibilitet, der opnås ved nedenstående hosting eksempel – Remote Desktop hosting.

 

REMOTE DESKTOP HOSTING

I en Remote Desktop hosting løsning hos ITAGIL er jeres medarbejders skrivebord samt de applikationer og den data, I gør brug af i virksomheden, hosted på virtuelle servere i vores datacenter. Det er disse servere, som udfører arbejdet, når I bruger virksomhedens applikationer, ikke jeres lokale computere. Derfor skal der tildeles flere hosting ressourcer til denne løsning i forhold til Standard hosting, men jeres lokale computere kan skaleres tilsvarende ned.

Der medfølger et Active Directory, som giver mulighed for profilstyret adgang til jeres applikationer og data samt generel opsætning af brugerrettigheder.

Remote Desktop hosting er en centraliseret løsning, hvor man, uafhængigt af ens lokation og af hvilken computer man har til rådighed, blot med en internetforbindelse vil kunne tilgå sit hosted skrivebord og arbejde med virksomhedens applikationer og data. Dermed giver Remote Desktop hosting hos ITAGIL jer fleksibiliteten til selv at vælge, hvordan I ønsker at arbejde.

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.