AZURE HOSTING – ET GLOBALT DATACENTER NETVÆRK

Azure hosting gør det enkelt og hurtigt at behandle din data. Microsoft Azure er en åben og fleksibel cloud-platform leveret af Microsoft, der giver mulighed for hurtigt at opbygge, installere og administrere programmer og servere på tværs af et globalt netværk af datacentre. Platformen kan benyttes til alle former for programmer og servere.

 

MED AZURE HOSTING FRA ITAGIL FÅR DU:

  • Oppetidsgaranti 99,95%
  • Forbrugsafregnede priser
  • Ingen begrænsninger
  • Maksimal fleksibilitet

 

ITAGIL – EKSPERTER I MICROSOFT AZURE HOSTING

Hvor vidt det er en fordel at benytte en cloud-platform til jeres applikationer og servere, er en overvejelse som ITAGIL kan belyse mulighederne ved. Vi klarelægger hvilke fordele, I opnår ved at flytte jeres IT helt eller delvist til en cloud-platform, og vi sørger for, at det sker uden ubehagelige overraskelser.

 

HVORFOR VÆLGE AZURE HOSTING VIA ITAGIL?

En Cloud-platform uden professionel styring er at lade dit team arbejde i blinde.

Cloud-platformen – hvad enten det er Microsoft Azure, Amazon Webservices eller en helt tredje udbyder – er 100% forbrugsbaseret. Det kræver derfor en grundig foranalyse samt en stram styring af netværk, programmer og servere for at sikre, at der ikke bliver brugt unødvendige ressourcer.

ITAGIL har stor viden indenfor Azure webhosting, og netop denne solide hands-on-erfaring er nødvendig for at sammensætte en løsning, der giver din virksomhed alle fordelene ved brug af Microsoft Azure.

Gør som vores andre kunder – let din virksomheds hverdag med Azure hosting.

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.