IT-INFRASTRUKTUR

Alle virksomheder, store som små, er i dag afhængige af et fungerende netværk. Det kan være kablet RJ-45, eller trådløst wifi. Dit netværk bør til hver en tid yde optimalt ud fra din virksomheds behov.

  • Hurtig respons
  • Dybdegående knowhow
  • Bred erfaring
  • Skræddersyede løsninger
  • Cisco certificerede medarbejdere

DIN PARTNER INDEN FOR NETVÆRKSLØSNINGER

ITAGIL skræddersyer netværksløsninger, der er tilpasset netop jer, og som ikke begrænser den daglige drift. Vores løsninger er baseret på gennemprøvet teknologi fra verdens førende producenter af netværk som blandt andre Cisco, HP og D-Link.

 

HVORFOR VÆLGE EN NETVÆRKSLØSNING FRA ITAGIL?

Er I i tvivl om jeres netværk er i stand til at holde uvedkommende ude, så kan ITAGIL konfigurere jeres netværk og sikre, at kun det nødvendige kan komme igennem. Ligeledes kan vi optimere et netværk, så fuld kapacitet og udnyttelse bliver en mulighed. LAN, WAN eller WiFi spiller ingen rolle.

Består jeres virksomhed af flere lokationer eller kontorer kan ITAGIL hjælpe med en MPLS eller site-to-site forbindelse, så flere lokationer fremstår som én, hvilket bl.a. er med til at optimere driften.

98% af virksomhedens kunder er meget tilfredse i deres samarbejde med os, og udtrykker, at vi er pålidelige, professionelle samt tilbageleverer høj værdi for pengene med vores løsninger omkring netværk.

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.