IT-SIKKERHED

Firewall, antivirus, overvågning, it-politik, kryptering, backup, replikering osv. Der er mange vigtige elementer, når man taler om it-sikkerhed. Og som hostingfirma med ISAE 3402 erklæring er vi altid på forkant med udviklingen, også indenfor it-sikkerhed. Det er vi simplethen nød til. Og godt for vores kunder, for så er de fri for at være det. For vi anvender selvfølgelig de samme principper og anbefaler de samme løsninger uanset, hvem der ejer udstyret og hvor det står henne. Sikkerheden skal dog svare til det niveau, som den enkelte virksomhed efterspørger. Her kan vi hjælpe med hele processen, og rådgive om konsekvenserne for hvert valg… og fravalg

Hos ITAGIL leverer vi it-sikkerhed til virksomheder, der er afhængige af effektiv drift og sikker adgang til data. Vi overvåger alle installationer 24/7/365 på adskillige sikkerhedsparametre, hvilket giver det optimale udgangspunkt for en it-struktur med høj it-sikkerhed.

 

HVORFOR VÆLGE IT SIKKERHED FRA ITAGIL?
ITAGIL har solid erfaring fra en bred portefølje af virksomheders it-sikkerhedssudfordringer. Vi tilbyder altid analyser af den enkelte virksomheds behov for it-sikkerhed, så vi kan finde frem til det bedste udgangspunkt for den rigtige løsning. It-sikkerhed er dog ikke noget, man leverer og så går sin vej. For at en løsning skal være effektiv, bør it-sikkerheden løbende vurderes og tilpasses de udfordringer, som kommunikation med omverdenen nu en gang giver. Du kan se referencer på en række af vores kunder på nedenstående link.
Referencer:  https://itagil.dk/referencer/

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.