SERVER OVERVÅGNING – ET VÅGENT ØJE PÅ DIN IT 24/7/365

Et gammelt ordsprog siger: ”Det er bedre at forebygge end at helbrede”. Det gør sig også gældende indenfor IT-verdenen. Ved konstant at overvåge de mest kritiske elementer i ens IT-installation kan man sikre en høj oppetid samt en proaktiv tilgang til eventuelle problemer.

 

MED SERVER OVERVÅGNING LEVERET FRA ITAGIL FÅR DU:

  • 24/7 overvågning
  • Mulighed for 24/7 udbedring
  • Overblik over din server drift
  • Proaktiv og forebyggende tilgang til problemer
  • Tryghed, sikkerhed og stabilitet

 

ITAGIL – VI HJÆLPER DIG MED DIN SERVER OVERVÅGNING

Overvågning af en servers præstation og tilgængelighed er vigtig for en stabil drift og er et solidt værktøj, når der skal tages beslutninger omkring fejlsøgning, udvidelser eller ændringer. Vores server overvågning holder øje med adskillige parametre – herunder CPU-anvendelse, hukommelse, diskplads, opdateringer og meget mere.

 

HVORFOR VÆLGE SERVER OVERVÅGNING FRA ITAGIL?

Vi hjælper din virksomhed med det totale overblik over jeres IT-installation alle ugens dage- alle 365 dage om året.

ITAGIL har identificeret en lang række parametre, der er afgørende for en IT løsnings stabilitet og drift. Dem kan vi overvåge og reagere på efter jeres ønsker. Nogen af vores kunder nyder godt af server overvågning og månedlige driftsrapporter, mens andre nøjes med en mindre løsning.

Vi giver ligeledes mulighed for at indgå i vores IT-vagtordning, der betyder, at vi reagerer døgnet rundt på eventuelt opståede problemer detekteret via server overvågning.

En stor del af vores kunder er mere end tilfredse og fortæller, at vi har en høj effektivitet, pålidelighed og giver høj værdi for pengene med vores server overvågning.

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.