Brug for stærke IT-kompetencer?

”Kom i sikre hænder med faglige konsulenter

Uanset opgavetype kan vores fuldtidsprofessionelle konsulenter med kort varsel træde til og indgå som en integreret del af din virksomheds IT-afdeling. Vores konsulenter har alle en bred og dybdegående viden om projektstyring, implementering og support.

Det giver dig hurtig adgang til en kompentent IT-afdeling, som blot er et enkelt telefonopkald væk. Det sparer dig samtidigt for den ellers nødvendige arbejdsplads samt ekstra bemanding som er påkrævet for at opretholde en fyldestgørende intern IT-infrastruktur.

Vi har hænderne rigtigt skruet på

”Det er som at have sin egen IT-afdeling

Alle vores konsulenter besidder en lang, faglig relevant uddannelse samt en stor portion brancheerfaring. Dette er medvirkende til, at vores konsulenter er udrustet og vant til at arbejde med kritisk infrastruktur samt opretholde virksomhedsspecifikke regelsæt.

Vores konsulenter er normalvis altid til rådighed inden for normal kontortid, og ved nærmere aftale – via. underskrivelse af en Vagtordning – står de også til rådighed døgnets 24 timer, 365 dage om året.

ITAGIL – we make IT easy      Kontakt

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.