Vikar til support, implementering og projektstyring

”Få en IT-konsulent med kort varsel

Uanset opgavetype kan ITAGIL’s fuldtidsprofessionelle IT konsulenter med kort varsel træde til og indgå som en integreret del af din virksomheds IT-afdeling. Vores IT konsulenter har alle mange års uddannelse og praktisk erfaring i bagagen, og de er vant til, under fuld fortrolighed, at arbejde med kritisk infrastruktur og opretholde virksomhedsspecifikke regelsæt.

MED EN TILKNYTTET IT KONSULENT FRA ITAGIL FÅR DU:

  • En stabil, professionel og effektiv IT ressource
  • Høj kontinuitet – ingen ferie – eller sygedage
  • Skalerbar arbejdskraft i forhold til jeres behov
  • Ingen freelance
  • Intet fordyrende mellemled

“Vi stod og manglede bemanding i vores interne IT-afdeling og fandt ITAGIL. Dagen efter vores kontakt stillede ITAGIL op med flere profilerede kandidater, der passede til vores behov. På under 14 dage havde vi en interim afløser på plads. Samarbejdet var projekteret til 2-3 måneder, men strakte sig til over 6 måneder. Vi kan kun give vores bedste anbefaling til ITAGIL.”

Pernille Holt Petersen, Omnichannel Manager hos IC Group

Drop hovedpinen og få en IT-konsulent istedet

”Med ét kald får du professionel hjælp til din virksomheds IT

Når I bruger en IT konsulent vikar fra ITAGIL, slipper din virksomhed for hovedpinen ved at lede og sortere i junglen af eksterne freelance konsulenter, der ofte forsvinder som dug for solen, hvis fx en mulighed for fastansættelse andetsteds melder sig. Desuden sparer du udgifterne på et langt og bekosteligt forløb med et rekrutteringsbureau.

Hos ITAGIL er alle vores IT konsulenter fastansatte fuldtidsprofessionelle, og vi implementerer og oplærer altid en backup konsulent i forbindelse med en vikarstilling, der kan træde til med det samme i tilfælde af sygdom, og som dækker under ferie. Dette sikrer din virksomhed højeste stabilitet og garanti for, at det ønskede arbejde bliver udført som planlagt.

Jeg kan ikke være andet end imponeret over afdelingens og ITAGILs evne til i fællesskab at overvinde enhver form for hændelser, der kan opstå i vores unikke og komplicerede it-landskab. Med ITAGILs support, kan vi bedre levere de ønsker og krav, der er til vores digitaliseringsrejse, og det kommer både vores kunder og medarbejdere til gode.

Michael Viehweg, IT-Manager i Dansk Retursystem.

Mange års erfaring med at udbyde IT-konsulent vikarer

”Bliv klædt godt på med god faglig IT-erfaring

ITAGIL har flere års erfaring med at levere vores egne IT konsulenter, som vikarer, til mange forskellige virksomheder rundt om i Danmark, fx har vi med stor succes hjulpet Toyota Danmark, Bonava og TNS Gallup.

Med ITAGIL som jeres samarbejdspartner, står vi til rådighed med alt fra generel 1. og 2. level support til at styre implementering af store IT projekter, hvis jeres egne IT konsulenter er pressede, syge, har ferie eller på anden måde er ude af stand til at løfte arbejdsopgaven i en given periode.

ITAGIL – we make IT easy      Kontakt

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.