IT-Vagtordning – Adgang til IT Support 24/7/365!

”Slip for at stå med håret i postkassen”

Da IT-problemer ikke nødvendigvis opstår indenfor normale åbningstider, kan det være nødvendigt at have et sikkerhedsnet i form af en IT-Vagtordning. Dette får du hos ITAGIL, og vores IT-Vagtordning er dermed jeres sikkerhedsnet, der sørger for, at I kan arbejde videre, når det passer jer.

  • IT support dag og nat
  • Sikkerhedsnet
  • Løst ud fra den hurtigste og billigste model
  • Mulighed for proaktiv reaktion
  • Udrykning hvis nødvendigt
  • Dækker udvidet arbejdstid

Din partner inden for 24/7/365 IT Vagtordning

”Vi har altid en mand klar til at hjælpe dig, når din IT driller”

Hos ITAGIL leverer vi IT-vagtordning til flere virksomheder, der er afhængig af 24/7 adgang til effektiv drift og support. Vagttelefonen er åben uden for normal åbningstid, hvor der står en kvalificeret IT-tekniker klar til at hjælpe dig.

De fleste kender til Dansk Retursystem, men ikke alle kender til vores høje krav til IT-systemer, som skal fungere døgnet rundt. Vi valgte ITAGIL som it-vagt leverandør til flere af vores kritiske IT-forretningsområder, og selvom de ikke er de største spillere på markedet, er vi meget tilfredse med, hvordan de løser opgaverne og opfylder vores behov. Deres medarbejdere udviser stor fokus på kundeservice og er altid lydhøre for vores input til samarbejdet.

Michael Viehweg, IT-Manager i Dansk Retursystem.

Hvorfor vælge IT Vagtordning fra ITAGIL?

”Vi er her for at hjælpe – Det ligger i vores support ånd”

Vi kan hjælpe med at holde din IT installation i luften alle ugens dage – alle 365 dage om året. Ved at kombinere IT-Vagtordning med vores Server Monitorering, har vi mulighed for at reagere proaktivt på eventuelle udfordringer i din IT opsætning. Alternativt står vi blot klar til at hjælpe dig, når du ønsker vores hjælp.

Vi reagerer 24/7 og løser opgaven med det samme, hvis det er muligt, og det kan foregå enten ved Remote Support eller Onsite Support.

Størstedelen af vores kunder er yderst tilfredse i deres samarbejde med ITAGIL, helt op til 98%. De udtrykker blandt andet, at vi er effektive, professionelle og leverer høj værdi for pengene med vores IT-vagtordning og andre IT-løsninger.

ITAGIL – we make IT easy      Kontakt

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.