KOMPETENT SUPPORT AF APPLE PRODUKTER

Apples produkter ses oftere og oftere i det danske erhvervsliv. iPhones findes på alle arbejdspladser, men supporten er ofte ikke nær så synlig. Vi supporterer alle Apples enheder, så hele virksomhedens IT platform understøttes. Undgå dyr nedetid med en support-hotline til erfarne IT-konsulenter. Uanset om det er hardware eller software, der driller, rykker vi hurtigt ud med effektiv IT support og sørger for, at I kan komme videre med jeres arbejde uden forstyrrende computerproblemer.

  • Fast lav pris fra 350 kr. pr. session
  • Engagerede IT-konsulenter med forretningsforståelse
  • Mulighed for 24/7/365 support
  • Hurtig løsning af kendte problemer

 

HVORFOR VÆLGE APPLE SUPPORT FRA ITAGIL?

Ekstern IT support kan spare din virksomhed mange penge, fordi I undgår kostbar nedetid og hurtigt kan komme videre med arbejdet, hvis der opstår problemer med jeres IT. Vores dygtige og erfarne IT supportere sidder klar ved telefonen og kan hurtigt løse jeres problemer på både Mac og PC.

Vi er yderst fleksible og kan løse alle opgaver, enten som Quick Support, Remote Support eller Onsite Support.

Faste lave priser fra kun 350,- pr. opgave, og vi giver dig gerne et konkurrencedygtigt tilbud på IT support til din virksomhed.

Kundetilfredsheden ligger på 98% i samarbejdet med ITAGIL, og langt de fleste udtrykker, at vi er effektive, kompetente og leverer højt afkast for pengene med vores IT support, og andre IT-løsninger.

 

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.