FLEKSIBEL IT DRIFT FOR ALLE TYPER VIRKSOMHEDER

Med en IT drifts-aftale fra ITAGIL undgår din virksomhed unødvendig nedetid. Vi påtager os nemlig det fulde ansvar for driften af din IT løsning – helt ned til de enkelte enheder på jeres netværk. Vores rammeaftale danner grundlaget for jeres IT drift og sikkerhed. Samtidig leverer vi en gennemarbejdet Service Level Agreement, der også indbefatter løbende dokumentation og opdateringer af IT driften.

MED ITAGIL SOM LEVERANDØR PÅ DIN IT DRIFT, VIL DU BLANDT ANDET OPLEVE:

  • Vi fungerer som jeres egen IT-afdeling
  • Professionelle og engagerede IT-konsulenter
  • Attraktiv pris fra 600,- pr. time
  • IT-problemet er løst eller kortlagt indenfor 24 timer

 

HVORFOR VÆLGE IT DRIFT FRA ITAGIL?

En effektiv IT drift sparer din virksomhed for spildtid, da I fremover vil undgå længere offline-perioder. Vores dygtige og erfarne IT-teknikere har den seneste viden om effektivisering omkring driften af jeres IT-infrastruktur – dermed kan vi sikre jeres virksomhed en stabil og sikker IT løsning.

Vi tilbyder en fast lav pris fra 600,- pr. time, og vi strikker gerne et konkurrencedygtigt tilbud på IT drift sammen til din virksomhed.

Vi er helt med på, at der findes tungere og lettere opgaver indenfor IT drift, og det skal vores kunder også have gavn af. For eksempel løser vi opgaver indenfor Quick Support, hvor vores kunder kun trækkes en halv time ud fra rammeaftalens fastlagte pris. Altså regner vi ikke altid efter pr. påbegyndt time, som man ellers ofte ser. Alt support foregår via Remote Support eller Onsite Support.

Indenfor IT drift har vi en kundetilfreds på 98%.

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.