IT SUPPORT FOR ALLE TYPER VIRKSOMHEDER

Vil du gerne være sikker på at undgå dyr nedetid i fremtiden? Vi tilbyder IT support 24/7 med erfarne og certificerede IT-konsulenter til rådighed. Uanset om det er hardwaren eller softwaren, der driller, så behandler vores IT support din sag hurtigt og effektivt. Vi sørger for, at din virksomhed hurtigt kommer videre med driften, når jeres IT volder problemer.

 

MED IT SUPPORT FRA ITAGIL FÅR DU:

  • Fast lav pris – fra 300,- pr. session
  • Engagerede fuldtidsprofessionelle IT-konsulenter med forretningsforståelse
  • Mulighed for 24/7 support
  • Hurtig løsning af kendte problemer

 

ITAGIL – DIN PARTNER INDEN FOR IT SUPPORT OG IT SERVICES

Professionel IT support er en vigtig sikkerhedsline indenfor al erhverv. Sker det en dag, at virksomhedens IT-system går ned, kan det nemt blive en stopklods for den daglige drift. Og kontinuerlige IT-problemer kan i sidste ende give røde tal i omsætningen. Selv små udfordringer kan resultere i, at man løbende bruger for lang tid på at finde løsninger – tid som kunne være brugt på vigtigt arbejde i stedet.

Vi tilbyder IT support indenfor områderne: Quick Support, Remote Support eller Onsite Support.
Benytter du dig af IT support fra ITAGIL, får du en kompetent og professionel behandling, der altid er i øjenhøjde med den enkelte bruger. En af vores fornemmeste opgaver er igennem vores store erfaring og indgående kendskab at identificere eventuelle underliggende fejl på IT-systemet ud fra overfladiske symptomer. Vi yder altid proaktiv og forebyggende IT support, så både dit aktuelle problem løses og mulige fremtidige problemer undgås mest effektivt – således sparer du kostbar tid, og vi får glade og tilfredse kunder.

 

HVORFOR VÆLGE IT SUPPORT FRA ITAGIL?

Ekstern IT support hos ITAGIL er i sidste ende en økonomisk gevinst for dig. Med den rette samarbejdspartner kan din virksomhed undgå kostbar nedetid og hurtigere fortsætte arbejdet, hvis et problem opstår. Derudover betaler du, som Ad hoc kunde, kun efter behov eller, som Rammeaftale kunde, et fordelagtigt fast beløb pr. kvartal. I begge tilfælde er dette typisk en stor besparelse i forhold til omkostningerne ved selv at opretholde en intern IT afdeling.

Vores dygtige og erfarne IT konsulenter sidder klar ved telefonerne til at give dig effektiv IT support hele døgnet rundt alle årets dage. Vi løser jeres problemer på både PC, Mac, tablets og mobile enheder og tilbyder faste lave priser, der starter fra 300,- pr. support session. Vi udarbejder gerne et uforpligtende og yderst konkurrencedygtigt tilbud på IT Support til din virksomhed.

Mere end 98% af vores kunder er yderst tilfredse med ITAGIL’s service og siger bl.a., at vi er effektive, professionelle og leverer høj værdi i forhold til omkostningerne.

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.