OM OS

ITAGIL er et ISAE 3402 certificeret IT drift- og konsulenthus, som har specialiseret sig i at være outsourcing partner indenfor IT, og vi tilbyder bl.a. at stå for

  • driften af vores kunders IT setup, både som hosted eller on-premise løsning
  • den daglige brugersupport overfor deres medarbejdere
  • implementering og optimering af IT sikkerhed
  • optimering af IT løsninger til bedre at understøtte virksomhedens processer
  • rådgivning ifm. IT f.eks. problemstillinger i forhold til Persondataforordningen
  • implementering af store og små IT projekter.

De fleste virksomheder skifter i dag væk fra de klassiske on-premise serverløsninger og over til hosted/cloud løsninger. Hos ITAGIL tilbyder vi derfor muligheden for hosting af serverløsninger i fysisk sikrede georedundante datacentre, hvor vi står for driften, og garanterer en oppetid på 99,7%. Der er også mulighed for serverparkering i datacentrerne, hvis man ønsker at køre på ens eget udstyr uden at have det stående på virksomhedens lokation.

Alt efter vores kunders behov kan vi agere full service ekstern IT afdeling, hvor vi håndterer hele virksomhedens IT setup, eller indgå i et tæt samarbejde med en allerede eksisterende intern IT afdeling. Vores kunder spænder helt fra enkeltmandsvirksomheden, der kun har brug for assistance en håndfuld gange om året, og op til store internationale virksomheder, hvor vi har konsulenter siddende on-site på fuldtid i længere perioder ad gangen.

Vores filosofi er, at vi skal gøre IT nemt for vores kunder, så de, i stedet for selv at bøvle med IT, trygt kan overlade ansvaret til os og bruge deres energi på at udvikle deres egen forretning. Derved opstår en synergieffekt, hvor vores kunder mere effektivt kan lave det, de er bedst til, at drive deres forretning, og vi laver det, vi er bedst til, at drifte og optimere deres IT i forhold til deres virksomhed. Som kunde hos ITAGIL skal man bare huske på ét telefonnummer, når det kommer til IT, så klarer vi resten, derfor er vores slogan we make IT easy.

ITAGIL har eksisteret siden 2001, hvor vores nuværende direktør og ejer startede ud for sig selv i København med en lille håndfuld kunder. Siden da er vi vokset til en landsdækkende virksomhed med cirka 30 medarbejdere fordelt på vores afdelinger på Sjælland og i Jylland, og vi servicerer i dag omkring 1000 virksomheder i Danmark og resten af Norden. På grund af vores full service koncept og professionelle arbejde har vi altid kunne skabe værdi for vores kunder, hvilket har resulteret i, at vi har haft en stabil og kontrolleret vækst selv i globale økonomiske krisetider. ITAGIL er derfor en velkonsolideret virksomhed med en sund økonomi, der de sidste 6 år i træk har fået AAA rating fra Bisnode. I lyset af Persondataforordningen har vi fået tildelt en ISAE 3402-erklæring fra PWC, som bl.a. blåstempler ITAGIL som Databehandler. Denne erklæring får vi udarbejdet hvert år, så vores kunder ved, at sikkerhedsforanstaltningerne i vores processer og metodikker altid er opdaterede og tilstrækkelige i forhold til Persondataforordningen.

Alt dette gør ITAGIL til en stabil samarbejdspartner, som vores kunder trygt indgår langsigtede samarbejde med, til stor succes for begge parter.

Vi er stolte over vores certificeringer og tildelinger, som vi arbejder hårdt for at opnå hver eneste dag, så du er sikker på, at vores løsninger altid lever op til de høje kvalitets- og sikkerhedskrav, der er påkrævet.